top of page
lukkopiste-kansikuva1.jpg

Tuotteet

Yale Doorman L3 - älylukko

Ei enää epävarmuutta lukitsematta jääneestä ovesta, päivitetyn Yale Doormanin automaattinen lukintatoiminto lukitsee oven automattisesti sen suljettuasi. Valitse avaimeton lukitus. Avaamiseen voit käyttää koodia, älypuhelinta tai kulkutunnistetta. Sinun ei tarvitse enää huolehtia avainten unohtumisesta tai kadonneiden avainten joutumisesta vieraisiin käsiin. Saatavilla myös etäohjaus. Entistä soveltuvampi erilaisiin oviin.
Lue lisää Yale Doorman L3:sta!

6438352094257_kuva7_52816275407_o-1.jpg

iLOQ

iLOQ on markkinoiden ensimmäinen elektroninen lukitusjärjestelmä, jonka toiminta perustuu omavoimaisuuteen – iLOQ tuottaa tarvitsemansa energian itse avaimen työntöliikkeestä. Laajaan tuoteperheeseen kuuluvat asennettavat lukot, riippulukot ja kalustelukot. Monipuolinen tuote soveltuukin niin liikekiinteistöihin, toimistoympäristöön kuin asuinkäyttöön.

iloq_office-room_v3-768x463.jpg
abloy-pulse.jpg

Abloy Pulse

Abloy Pulse on lukitus- ja kulunhallintajärjestelmä, jossa avaimet ja lukot kommunikoivat keskenään. Järjestelmän hallinnointi on helppoa pilvipalvelun kautta, ja turvallisuus on ensiluokkaista. Abloy Pulse tunnetaan nopeana, turvallisena ja luotettavana lukitusjärjestelmänä.

ABLOY_EASY_klossi+avain_3.jpg

Abloy Easy

Uusi Abloy Easy on tuttu ja turvallinen mekaaninen lukko, joka soveltuu käytettäväksi kaikkialla, kodista konttorille ja varastosta virastoon. Abloy Easy tarjoaa sujuvuutta ja varmuutta vuosiksi eteenpäin – pitkä patentti tuo turvaa aina vuoteen 2040 saakka. Kustannustehokas EASY on sarjoitettavissa aiempaa laajempiin kohteisiin. Tuote tarjoaa myös entistäkin varmemman tunnistamisen ja paremmin hallittavan avainjakoprosessin.

Yale Linus - älylukko

Yale Linus ® -älylukko on turvallinen oven lukko, joka mahdollistaa avaimettoman kulun sekä tuo uudenlaista hallintaa ja helppoutta arkeesi. Näe kuka ovestasi kulkee ja milloin, anna vieraillesi virtuaalisia avaimia ja tarkista onko ovesi avoinna vai suljettu. Yale Linus ® –älylukossa on tyylikäs muotoilu yhdistettynä huipputason teknologiaan.

yale-linus.jpeg

Oviautomatiikka

Valikoimiimme kuuluvat laadukkaat oviautomatiikan tuotteet vaativaankin käyttöön. Ota yhteyttä ja kysy lisää oviautomatiikan mahdollisuuksista!

oviautomatiikka.jpg
yhdistelmäkuva_MUUT TUOTTEET.jpg

Muut tuotteet

Valikoimistamme löydät myös muut lukitustarpeet, kuten polkupyöränlukot, riippulukot sekä avainkaapit.

Soita tai tule myymäläämme löytämään juuri sinulle parhaat lukitusratkaisut!

City Map with Braille

MYYMÄLÄ

Hämeentie 24,

20540 TURKU

MA-PE

08.00-16.00

Myymälä

Myymälästämme löydät avun lukitustarpeisiisi. Valikoimistamme löydät mm. Iloqin, Abloyn sekä Yalen lukot. Myös muut lukitustarpeet, kuten polkupyöränlukot, riippulukot sekä avainkaapit.

Myymälämme löydät osoitteesta Hämeentie 24, 20540 Turku.

bottom of page