top of page
lukkopiste-kansikuva1.jpg

Palvelut & Tuotteet

Lukko on rikki, eikä ovi aukea?

Toisinaan lukko voi vioittua, eikä tuttukaan lukko aukea. Myös avain voi katketa tai jumittua lukkoon, eikä ovea yksinkertaisesti saa auki.

 

Päivystävä lukkoseppä Turussa auttaa sinua kaikissa lukko-ongelmissa luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Apu on vain puhelinsoiton päässä!

Lukkoseppä Turku 24/7 - 044 9730 817

Myymälä

Myymälästämme löydät avun lukitustarpeisiisi. Valikoimistamme löydät mm. Iloqin, Abloyn sekä Yalen lukot. Myös muut lukitustarpeet, kuten polkupyöränlukot, riippulukot sekä avainkaapit.

Lukkopäivystys 24/7

Avaimet unohtuivat kotiin?

Lukkoseppä Turku 24/7 - 044 9730 817

Turun Lukkopisteen päivystävä lukkoseppä auttaa ongelmatilanteissa vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Lukkopäivystyksemme palvelee yksityisiä asiakkaita ja yrityksiä Turussa ja lähikunnissa.

MYYMÄLÄ

Hämeentie 24,

20540 TURKU

MA-PE

08.00-16.00

Lukitusten asennus

Teemme kaikki lukkotyöt niin uudisrakennuksiin kuin saneerauskohteisiin. Kokonaisvaltaiset palvelumme ulottuvat aina lukostojen suunnittelusta asennukseen ja käyttöopastukseen.

 

Asennamme muun muassa mekaaniset ja sähköiset lukot, ikkunaympäristön lukot, palonsulkujärjestelmät sekä ovi- ja porttiautomatiikan. Käytössämme on monipuolinen tuotevalikoima, johon kuuluvat monet laatumerkit, kuten Abloy ja iLOQ.

Uudiskohteiden heloitus

Uudiskohteiden heloitus eli lukkojen asennus on osa perinteisintä lukko-osaamistamme. Meiltä hoituu lukkojen asennus kohteeseen kuin kohteeseen, aina ammattitaidolla. Käytössämme ovat alan parhaimmat lukkotuotteet ja aina uusin tieto asennuksista.

Huolto ja ylläpito

Meiltä saat asiantuntevaa palvelua kaikkiin lukitusten huoltoon ja ylläpitoon liittyvissä tarpeissa. Hoidamme tuotetoimitukset ja asennukset nopeasti kaikkiin kohteisiin.

Lukitussaneeraus

Vanhojen lukitusjärjestelmien uusimista on syytä pohtia viimeistään silloin, kun tekninen käyttöikä ei enää vastaa nykyaikaisia turvallisuusvaatimuksia. Lukitusten uusiminen tuo turvaa myös kopioimiselta järjestelmiin, joiden patenttisuoja on jo rauennut.

Teemme vanhojen talojen lukitussaneeraukset taloyhtiöille luotettavasti ja varmasti. Meillä on pitkä kokemus lukitussaneerauksista erikokoisiin ja -ikäisiin taloihin.

Esteettömyysratkaisut

Meiltä saat esteettömyysratkaisut kaikkiin kohteisiin. Suunnittelemme oviautomatiikkaratkaisut ja esteettömän kulun juuri asiakkaan tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

lukkopiste-kansikuva1.jpg

Tuotteet

iloq_office-room_v3-768x463.jpg

Abloy Pulse

Abloy Pulse on lukitus- ja kulunhallintajärjestelmä, jossa avaimet ja lukot kommunikoivat keskenään. Järjestelmän hallinnointi on helppoa pilvipalvelun kautta, ja turvallisuus on ensiluokkaista. Abloy Pulse tunnetaan nopeana, turvallisena ja luotettavana lukitusjärjestelmänä.

ABLOY_EASY_klossi+avain_3.jpg

Yale Doorman - älylukko

Ei enää epävarmuutta lukitsematta jääneestä ovesta, Yale Doormanin automaattinen lukintatoiminto lukitsee oven automattisesti sen suljettuasi. Lisäksi lukon sisäänrakennettu hälytin ilmoittaa lukkoon kohdistuvista murtoyrityksistä tai jos valitset turvatilan, saat hälytyksen myös oven aukaisuista. Älylukko on suunniteltu ja valmistettu kestämään pohjoismaisia, vaativia olosuhteita.

yale-linus.jpg

Oviautomatiikka

Valikoimiimme kuuluvat laadukkaat oviautomatiikan tuotteet vaativaankin käyttöön. Ota yhteyttä ja kysy lisää oviautomatiikan mahdollisuuksista!

yhdistelmäkuva_MUUT TUOTTEET.jpg

iLOQ

iLOQ on markkinoiden ensimmäinen elektroninen lukitusjärjestelmä, jonka toiminta perustuu omavoimaisuuteen – iLOQ tuottaa tarvitsemansa energian itse avaimen työntöliikkeestä. Laajaan tuoteperheeseen kuuluvat asennettavat lukot, riippulukot ja kalustelukot. Monipuolinen tuote soveltuukin niin liikekiinteistöihin, toimistoympäristöön kuin asuinkäyttöön.

abloy-pulse.jpg

Abloy Easy

Uusi Abloy Easy on tuttu ja turvallinen mekaaninen lukko, joka soveltuu käytettäväksi kaikkialla, kodista konttorille ja varastosta virastoon. Abloy Easy tarjoaa sujuvuutta ja varmuutta vuosiksi eteenpäin – pitkä patentti tuo turvaa aina vuoteen 2040 saakka. Kustannustehokas EASY on sarjoitettavissa aiempaa laajempiin kohteisiin. Tuote tarjoaa myös entistäkin varmemman tunnistamisen ja paremmin hallittavan avainjakoprosessin.

Yale Doorman

Yale Linus - älylukko

Yale Linus ® -älylukko on turvallinen oven lukko, joka mahdollistaa avaimettoman kulun sekä tuo uudenlaista hallintaa ja helppoutta arkeesi. Näe kuka ovestasi kulkee ja milloin, anna vieraillesi virtuaalisia avaimia ja tarkista onko ovesi avoinna vai suljettu. Yale Linus ® –älylukossa on tyylikäs muotoilu yhdistettynä huipputason teknologiaan.

oviautomatiikka.jpg

Muut tuotteet

Valikoimistamme löydät myös muut lukitustarpeet, kuten polkupyöränlukot, riippulukot sekä avainkaapit.

Soita tai tule myymäläämme löytämään juuri sinulle parhaat lukitusratkaisut!

bottom of page