top of page
lukkopiste-kansikuva1.jpg

Tuotteet

Lukitusten asennus

Teemme kaikki lukkotyöt niin uudisrakennuksiin kuin saneerauskohteisiin. Kokonaisvaltaiset palvelumme ulottuvat aina lukostojen suunnittelusta asennukseen ja käyttöopastukseen.

 

Asennamme muun muassa mekaaniset ja sähköiset lukot, ikkunaympäristön lukot, palonsulkujärjestelmät sekä ovi- ja porttiautomatiikan. Käytössämme on monipuolinen tuotevalikoima, johon kuuluvat monet laatumerkit, kuten Abloy ja iLOQ.

Uudiskohteiden heloitus

Uudiskohteiden heloitus eli lukkojen asennus on osa perinteisintä lukko-osaamistamme. Meiltä hoituu lukkojen asennus kohteeseen kuin kohteeseen, aina ammattitaidolla. Käytössämme ovat alan parhaimmat lukkotuotteet ja aina uusin tieto asennuksista.

Esteettömyysratkaisut

Meiltä saat esteettömyysratkaisut kaikkiin kohteisiin. Suunnittelemme oviautomatiikkaratkaisut ja esteettömän kulun juuri asiakkaan tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Huolto ja ylläpito

Meiltä saat asiantuntevaa palvelua kaikkiin lukitusten huoltoon ja ylläpitoon liittyvissä tarpeissa. Hoidamme tuotetoimitukset ja asennukset nopeasti kaikkiin kohteisiin.

Lukitussaneeraus

Vanhojen lukitusjärjestelmien uusimista on syytä pohtia viimeistään silloin, kun tekninen käyttöikä ei enää vastaa nykyaikaisia turvallisuusvaatimuksia. Lukitusten uusiminen tuo turvaa myös kopioimiselta järjestelmiin, joiden patenttisuoja on jo rauennut.

Teemme vanhojen talojen lukitussaneeraukset taloyhtiöille luotettavasti ja varmasti. Meillä on pitkä kokemus lukitussaneerauksista erikokoisiin ja -ikäisiin taloihin.

Lukkopäivystys 24/7

Avaimet unohtuivat kotiin?

Lukkoseppä Turku 24/7 - 044 9730 817

Turun Lukkopisteen päivystävä lukkoseppä auttaa ongelmatilanteissa vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Lukkopäivystyksemme palvelee yksityisiä asiakkaita ja yrityksiä Turussa ja lähikunnissa. Lukkopäivystys Turku.

MYYMÄLÄ

Hämeentie 24,

20540 TURKU

MA-PE

08.00-16.00

Myymälä

Myymälästämme löydät avun lukitustarpeisiisi. Valikoimistamme löydät mm. Iloqin, Abloyn sekä Yalen lukot. Myös muut lukitustarpeet, kuten polkupyöränlukot, riippulukot sekä avainkaapit.

bottom of page